Hvem er personerne bag

OM OS - BETINA OG SØREN

Vores ønske er, at du som gæst og bruger af stedet får følelsen af at træde ind i et ’helle’ og opleve en følelse af samhørighed og at være i et trygt og kærligt rum, hvor der er plads til at lære og vokse. Et sted, man altid glæder sig til at komme og til at tage del i og opleve hverdagsmagien. Velkommen til!

Betina, der står for hesteaktiviteterne, er BBH-Basisinstruktør og kropsterapeut og hjælper ryttere med at finde større glæde ved deres heste og i ridningen. Undervisningen er baseret på afprøvede træningsprincipper fra Blue Berry Hill forenet med Betinas øvrige hesteerfaring, herunder også konkurrenceridning. Hun lægger stor vægt på rytterens kropsbevidsthed og deraf evnen til at forbinde sig med hesten, og arbejder derfor gerne med rytteren ved brug af forskellige øvelser og kropsterapi. 

Betina er som den første i Danmark ved at certificeret rider biomechanics trainer indenfor Franklin Method Equestrian (Train Your Seat), som er en ryttercentreret metode, der forbedrer rytterens proprioception og bevægelse samt bevidstgør tankemønstre.

Søren er kloakmester og er afdelingsleder i et entreprenørfirma i Silkeborg – når han ikke er pedel på gården med alt, hvad det nu indebærer. Det er først og fremmest Sørens kulinariske evner, som vi nyder godt af under kurser med forplejning.