Med en stabil indsats kommer de ønskede resultater

UNDERVISNING OG TRÆNING

Sammen tilrettelægger vi din undervisning og træning, så den passer lige til dig, din hest/pony og din hverdag. Jeg tilbyder forskellige ydelser, og vi kan kombinere dem på mange måder. Har du behov for intensiv træning i en periode, er det muligt at lave kortere træningsophold med undervisning eller anden form for træning flere gange på en dag, evt. kombineret med behandling til din krop og fokus på kropsbevidsthed, så du lettere kan give hesten de rette signaler. 

Du kan vælge mellem sessioner med Franklin Method for ryttere eller lektioner ud fra BBH-principper*:

Franklin Method for ryttere, hvor vi i sessionen primært fokuserer på din følelse i sadlen

I sessionerne arbejder vi på at forbedre rytterens proprioception, kropsbevidsthed, koordination og balanceevne. Målet er at bruge kroppen så ubesværet og balanceret som muligt og være en behagelig byrde for hesten – hvem ønsker ikke det?

Fra jorden og i sadlen arbejder vi med kroppens bevægelser, med muskler og bevægemønstre. Der bruges forskellige taktile og imaginære inputs, herunder de populære Franklin bolde.

En standardlektion er 55 minutter, super fokuseret på dig og din krop. En let opvarmning i starten af sessionen er inkluderet. Der tages altid udgangspunkt i rytterens behov og evt. tidligere skader.

BBH aka blå ridning. Basistræningen, der er fundamentet for din og hestens fælles rejse

En hest med fundamentet i orden kan stoppe, starte og dreje for ganske lette signaler fra rytteren, den bruger sin krop godt og sundt og er motiveret for at gå til ridning. Og det er en fornøjelse at ride på en hest med sin basistræning i orden – eller på vej dertil i en god og fremadskridende proces – det giver rideglæde.

Under undervisningen kan vi arbejde med din hests signalforståelse; dens balance fra jorden og fra sadlen; takt og ligeudretning; din opstilling og evt. ubalancer i din krop; de mere energetiske faktorer i ridningen. Jeg arbejder fra jorden, i longe, med hesten under rytter, anvender bomme – vi tilrettelægger lektionerne, så de passer til både dit og din hests behov.

TRÆNINGSFORLØB MED RYTTERBEHANDLING

  • Ønsker du brændende at blive den bedste rytter for din hest?
  • Ønsker du at blive mere balanceret og blive bedre til at følge og absorbere hestens bevægelser i sadlen?

Jeg tilbyder for første gang et træningsforløb, hvor vi kombinerer træningen til hest med en behandling til din krop på briksen.

Tryk på knappen, for at læse mere om tiltaget ->

Tag med din hest på træningsophold på Haugevejens Hestecenter

Det overordnede fokus med træningen er at skabe en balanceret hest – på alle plan. 
En hest i balance er for mig lig med en glad og tryg hest, der går til arbejdet med nysgerrighed og tillid.

Det er muligt at komme på ophold på Haugevejens Hestecenter. Din hest opstaldes i boks med mulighed for daglig foldtid og du kan bo i en af vores hyggelige anneksværelser i forbindelse med stalden. Vi skræddersyr jeres ophold – præcis til jeres behov – og vi kan trække på alle værktøjer i min redskabskasse.

Det er også en oplagt mulighed for en tur med veninderne, hvor der er plads til ro, gode snakke, heste og inspiration. Du kan ankomme valgfri dage i udvalgte perioder.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om et træningsophold er det rette for dig og din hest. Du kan få et tilbud, der matcher dine ønsker ift indhold og længde på opholdet. 

Mylo, juni 22
Betina
Priser pr. 1. marts 2023

Undervisning på Haugevej 13, 8620 Kjellerup:
Enelektion på 45 minutter med udgangspunkt i BBH-principper: kr. 450,00
Enelektion på 30 minutter med udgangspunkt i BBH-principper: kr. 350,00
Enelektion på 55 minutter med Franklin Method Equestrian: kr. 750,00 

*) Når du vælger en uddannet BBH-Basisinstruktør, er du sikret seriøsitet og faglighed. Under vores uddannelse lærer vi om hestens adfærd og indlæring samt omkring motivation og konfliktadfærd. Vi får også en masse viden omkring hestens biomekanik, altså hvordan hesten bruger sin krop, så vi kan træne den til at bruge kroppen bedst muligt fremadrettet – for at få en sund, glad og holdbar hest.