Weekendkursus: Balancer din hest – og få mere rideglæde

1.775,00 kr.

Du og din hest er i centrum  og emnet er egenbalance på dette weekendkursus 1. weekend i september.

Indholdet i lektionerne bliver individuelt tilrettelagt til hver enkelt ekvipage. I løbet af weekenden sætter vi forskellige målrettede øvelser i gang, som du kan træne videre med derhjemme. Afhængigt af hvad din hest har behov for, har vi mulighed for at arbejde fra sadlen, jorden og i longe. Når det er relevant inddrager vi bomme og andre rekvisitter eller laver bodywork og mobiliserende øvelser på staldgangen.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BBBAL0923 Kategori: Tags: , ,
Weekenden 2.+3. september 2023

Balancer din hest – og få mere rideglæde

Vil du gerne have redskaberne til at skabe og bevare en god egenbalance hos din egen hest, så er denne weekend .lige noget for dig.

⁃ En hest i en god balance, bruger sin krop godt, hvilket forlænger dens holdbarhed.
⁃ En hest i en god balance er mere tryg og rolig -> mere rideglæde til dig.

Du og din hest er i centrum og indholdet i lektionerne bliver individuelt tilrettelagt til hver enkelt ekvipage. I løbet af weekenden sætter vi forskellige målrettede øvelser i gang, som du kan træne videre med derhjemme. Afhængigt af hvad din hest har behov for, har vi mulighed for at arbejde fra sadlen, jorden og i longe. Når det er relevant inddrager vi bomme og andre rekvisitter eller laver bodywork og mobiliserende øvelser på staldgangen.

Kurset vil være overvejende praktisk og der vil indgå små demoer eller øvelser uden hest i teorisessionerne, så du også inddrager din egen krop og balance. Alle er velkomne, blot du har lyst til at udvikle dig sammen med din hest og træne med stort nærvær og indføling. Weekenden er også for dig, der måske ikke rider på din hest/pony – træningen er gavnlig for alle heste. Kurset foregår i et roligt miljø med en afslappet stemning, så der er plads til at arbejde i detaljen.

Du får:

  • To enelektioner
  • En delelektion
  • Teoriundervisning over emnerne:
    • Et ben i hvert hjørne (fysiske forudsætninger for god balance)
    • Fokus hos hest og rytter
    • Hvor starter den gode balance (sammenhæng mellem krop og sind)

Pris i alt kr. 1.775,-

Inkluderet i prisen er også boks i vores kursusstald lørdag og søndag*, div teorimaterialer, lækker hjemmelavet frokost, frugt og eftermiddagssnack, kaffe/te begge dage

Kurset foregår på adressen Haugevej 13, 8620 Kjellerup – vi træner enten i ridehuset eller på vores store udendørs sandbane.

Når du er på kursus på Haugevejens Hestecenter er du en vigtig gæst, og vi gør vores ypperste, for at du får en god oplevelse samt oplever et trygt læringsrum. Vi forventer at alle bidrager til den gode stemning, udviser hjælpsomhed og godt horsemanship.

Der er plads til 8 deltagere og i meget begrænset omfang er der mulighed for at låne en hest på stedet (alt efter hvad du gerne vil træne).
Kurset er målrettet voksne ryttere. Tilmelding er bindende, men du må gerne overdrage din plads til en anden, hvis du bliver forhindret.
Mulighed for ratebetaling mod mindre gebyr (3 rater af 625,- ved tilmelding, 1/7 samt 1/8) – vil du betale i rater, så skriv det på din ordre…

*Bokse er strøet med træpiller/hamp og skal afleveres rengjorte. Medbring selv foder/grovfoder. Hø skal gives i hønet aht bunden. Der er vandkop inalle bokse. Der er tre luftefolde til deling mellem deltagerne. Det er muligt at ankomme fredag eller blive til mandag mod tillæg.

Der er ligeledes mulighed i begrænset omfang at bo på stedet for deltagerne i vores små og hyggelige annekslejligheder i tilknytning til stalden. Spørg for yderligere info herom.